Καλώς ήρθατε...

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Καλή Χρονιά!!!

Μπήκε το 2012, και εύχομαι να είναι πολύ καλύτερο από το προηγούμενο, που μας ταλαιπώρησε μέχρι εκεί που δεν πάει!!! Ελπίζω λοιπόν, και εύχομαι αυτή η χρονιά να φέρει σε όλους μας:
ΥΓΕΙΑ: αν και μας βρήκε όλους οικογενειακώς άρρωστους, με πυρετό, βήχα, εξετάσεις σε νοσοκομεία, παραλίγο πνευμονία ο Βαγγέλης, ωτίτιδα η Ιωάννα και ένα γερό κρύωμα εγώ, θέλω να πιστεύω ότι ήταν απλά η ουρά του 2011 και όχι οιωνός για το πως θα εξελιχθεί το  2012!!! 
ΧΑΡΑ: ας γελάσει λίγο το χειλάκι μας ρε παιδί μου!
ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ: ας δούμε το ποτήρι μισογεμάτο, ας βλέπουμε τη θετική πλευρά των πραγμάτων και νομίζω ότι θα βγούμε όλοι κερδισμένοι!
ΟΝΕΙΡΑ: ας αρχίσουμε να ονειρευόμαστε ξανά, να βλέπουμε το αύριο με όμορφα χρώματα, να δημιουργούμε όμορφες εικόνες και είμαι σίγουρη ότι θα καταφέρουμε να τις δημιουργήσουμε και να τις ζήσουμε τελικά. 
ΑΓΑΠΗ: ας αγαπήσουμε ξανά τον εαυτό μας, το σύντροφο μας, τους φίλους μας, τους διπλανούς μας - κι ας μην τους ξέρουμε. Ας γίνουμε πιο θετικοί, και που θα πάει, θα μας γυρίσει πίσω η αγάπη που θα δώσουμε απλόχερα!
ΕΛΠΙΔΑ: ας δώσουμε ξανά χώρο στην ελπίδα, για έναν καλύτερο κόσμο, για ένα καλύτερο μέλλον, για μια καλύτερη ζωή! Σε τελικοί εμείς μόνοι μας μπορούμε να αλλάξουμε την μοίρα μας, ας μην εναποθέτουμε τις ελπίδες μας μόνο σε αυτούς που μας κυβερνούν. Η ζωή μας, αφορά εμάς τους ίδιους και οφείλουμε να κάνουμε κάτι για αυτήν!
Ας μην είμαστε αφελείς, κανείς στην ουσία δεν πιστεύει ότι το 2012 θα είναι καλύτερο, έτσι κι αλλιώς όλες οι προβλέψουν δείχνουν ότι από οικονομικό-κοινωνικής πλευράς, σίγουρα θα είναι πιο δύσκολο από το '11. Αυτό όμως που θέλω να πιστεύω είναι ότι τουλάχιστο θα προσπαθήσουμε όλοι μας να το κάνουμε όσο πιο ανώδυνο γίνεται, ότι θα επιβιώσουμε παρά τις δυσκολίες και ότι θα προσπαθήσουμε να περάσουμε όσο πιο καλά μπορούμε, με αυτά που έχουμε!!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!
και......Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!!

3 σχόλια:

Μαρία είπε...

Καλή χρονιά και σένα γλυκιά μου..πάντα με υγεία..φιλιά πολλά

Βάσω - Οι ιστορίες της μαμάς! είπε...

Καλή χρονιά, με υγεία, αγαπη και ευτυχία! Να τους χαίρεσαι όλους!

Maria είπε...

Καλή χρονιά σου ευχομαι σε σένα και στην οικογένεια σου!!!Με έκπληξη διάβασα την ανάρτηση σου είναι σαν διάβαζα τις δικές μου σκέψεις....με βρίσκεις σύμφωνη σε ότι και αν είπες...

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...