Καλώς ήρθατε...

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Ιδέες για Ευχαριστήριο - Αποχαιρετιστήριο δώρο στους Δασκάλους των παιδιών μας




Τελειώνει σε λίγες μέρες το "σχολείο" για τον Βαγγέλη, και από του χρόνου που θα είναι νήπια, αλλάξει σχολείο και φυσικά δασκάλα. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να της κάνουμε ένα αποχαιρετιστήριο δωράκι, για να την ευχαριστήσουμε που μας έμαθε τόοοοσα πολλά πράγματα, μας πρόσεχε, μας αγαπούσε...Ψάχνοντας στο Internet βρήκα πολλές ιδέες, και εμπνεύστηκα για να φτιάξουμε το δικό μας, το οποίο φυσικά και θα δείχνει πως προέρχεται από παιδάκι προσχολικής ηλικίας. Θα το φτιάξουμε το ΣΚ οπότε θα επανέλθω με νεότερη ανάρτηση.

Προς το παρόν, πάρτε κάποιες από τις ιδέες που βρήκα και μου άρεσαν πολύ!!! Για οδηγίες πατήστε στα links κάτω από τις εικόνες.






Κουτιά αποθήκευσης, ή και υπέροχες μολυβοθήκες: από κουτάκια κονσέρβας, εβαπορέ, pringles. Ντύστε με πολύχρωμα χαρτιά, κολλήστε λουλουδάκια, καρδούλες, πετρούλες, κορδέλες, ζωάκια και ό,τι άλλο σας κάνει κέφι. Με τρέλανε η ιδέα με τα γράμματα από το scrabble...θα μπορούσε να γραφτεί το όνομα της/του δασκάλας/δασκάλου, ή μια λέξη, όπως "Ευχαριστώ".
via

Σχολική σάκα: Ανακυκλώστε χάρτινες συσκευασίες, ντύστε τες με ωραία χαρτόνια και βάλτε επάνω το μήνυμα σας! Εννοείτε πως το "back to school" είναι άσχετο...στη θέση του θα μπορούσε να μπει ένα ευχαριστήριο μήνυμα πχ. "Ευχαριστώ κυρία Μαρία".....Και μέσα στην τσάντα να κρύψετε μια ζωγραφιά, ένα προσωπικό μήνυμα του παιδιού ή ένα μικρό δωράκι ενδεχομένως,....

via


Ένα ντοσιέ με κλιπ...clipboard στα αγγλικά... Πάρτε ένα σκληρό χαρτόνι και κολλήστε ένα κλιπ, ή ένα έτοιμο από ένα βιβλιοπωλείο, ντύστε με χαρτιά της αρεσκείας σας, κάντε decoupage, βάψτε με ακριλικά χρώματα κ.λ.π. Σίγουρα θα είναι χρήσιμο και θα το χρησιμοποιήσει για πολύ καιρό!

via


Ένα βάζο από πολύχρωμα μολύβια: Πάρτε ένα άδειο μεταλλικό κουτί από κονσέρβα, ή γάλα, βάλτε τις μπογιές γύρω- γύρω, και δέστε με μια ωραία κορδέλα. Μπορείτε να βάλετε φυσικά λουλούδια ή υφασμάτινα...
via



 Γλαστρούλα "Σε ευχαριστώ που με βοήθησες να μεγαλώσω": Βάψτε μια γλάστρα με χρώμα για μαυροπίνακες και γράψτε επάνω το μήνυμα σας ή ζωγραφίστε την, κάντε decoupage και γράψτε το μήνυμα σε χαρτάκι κολλημένο σε ξυλάκι...Το διαδίκτυο είναι γεμάτο από υπέροχες ιδέες για τέτοιες γλαστρούλες.



via


Ένα υπέροχο δώρο, το οποίο θα μπορούσε να φτιαχτεί από όλη την τάξη εiναι μια κορνίζα με ένα δέντρο, όπου σε κάθε φύλλο γράφεται το όνομα του κάθε παιδιού, με το ίδιο μήνυμα "Σε ευχαριστούμε που μας βοήθησες να μεγαλώσουμε". Στον κορμό του δέντρου γράφει την σχολική χρονιά που μόλις διανύσαμε. Το link είναι ενημερωμένο και μπορείτε να κατεβάσετε το δέντρο δωρεάν, σε δυο χρώματα λουλουδιών.

via
Νομίζω πως τους αξίζει ένα μικρό ευχαριστήριο δωράκι, όλους αυτούς τους ανθρώπους που αγάπησαν τα παιδιά μας, τα αγκάλιασαν, τους έμαθαν πράγματα, όντας απλήρωτοι ή και κακοπληρωμένοι, χωρίς καν τα κατάλληλα εργαλεία τις περισσότερες φορές, χωρίς υποδομές, χωρίς υποστήριξη από τους αρμόδιους φορείς.


Μπράβο σας και σας ευχαριστούμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...