Καλώς ήρθατε...

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Πρώτη απόπειρα ζωγραφικής!


Έκανα κι εγώ την πρώτη μου απόπειρα ζωγραφικής!!! Όχι τίποτα σπουδαίο, αλλά κάτι μικρό, για να το δωρίσω στην αδελφή μου για το νέο της σπίτι. Μετακόμισε σε δικό της σπίτι πρόσφατα και ήθελα να της κάνω ένα προσωπικό δώρο, που να ταιριάζει με το έθνικ στυλ που ήθελε να δώσει. 
 Θα μπορούσα να τις αγοράσω οτιδήποτε, όμως ήθελα να έχει κάτι δικό μου, που το έφτιαξα με πολύ αγάπη μόνο για αυτήν. Της αρέσουν πολύ οι πίνακες με αφρικάνικες φιγούρες... της αρέσει οτιδήποτε παραπέμπει σε αυτό το στυλ, και έτσι διακόσμησε το σπίτι της. Σε χρώματα γήινα, ξεκούραστα, που εκπέμπουν μια ηρεμία,, που σε φέρνουν πιο κοντά στη φύση. Έφτιαξε μια όμορφη φωλίτσα, που της εύχομαι ολόψυχα σύντομα να την γεμίσει.....




Έτσι λοιπόν, έψαξα λίγο στο Internet, είδα διάφορα αφρικάνικα θέματα, και διάλεξα να κάνω ένα, εύκολο για μένα, κοντά στις δυνατότητες μου, γιατί η αλήθεια είναι πως δεν το έχω και πολύ με τη ζωγραφική.
 Έφτιαξα δυο Αφρικανές που λικνίζονται ξέγνοιαστα....μου άρεσε το θέμα. Καταρχήν γιατί είναι δυο, όπως δυο είμαστε εγώ και η αδελφή μου....Κατά-δεύτερον γιατί χορεύουν. Δείχνει αισιοδοξία, ξεγνοιασιά, χαρά...ό,τι της εύχομαι να έχει στη ζωή της. Τις φαντάζομαι να λικνίζονται στον ήχο των τυμπάνων, την ώρα του δειλινού, ήρεμες και χαμογελαστές, με κλειστά μάτια, η κάθε μια στη σκέψη της, αλλά δίπλα-δίπλα, τόσο όμοιες, τόσο αρμονικές! 
Της άρεσε πολύ ο πίνακας, και ήδη έχει βρει τη θέση του στο σαλόνι της, δίπλα στη βιβλιοθήκη της...
 Και από πίσω έχει ένα μήνυμα γραμμένο μόνο για αυτήν, με όλη μου την αγάπη, που είναι πολύ μεγάλη.....και το ξέρει!

8 σχόλια:

Katerina V *Pause blog* είπε...

Καλησπέρα! Υπέροχη η πρώτη σου απόπειρα! Θα ξετρελαθεί η φίλη σου.. Καλή εβδομάδα φιλιά!

Μαμά Κουκουβάγια είπε...

Ευχαριστώ Κατερίνα μου για τα καλά σου λόγια. Πράγματι της άρεσε πολύ.

Maro Oikonomou είπε...

Καλά μας κάνεις πλάκα ότι δεν το'χεις με την ζωγραφική! Είναι υπέροχος ο πίνακας ΜΠΡΑΒΟ! Έχω εντυπωσιαστεί! Μήπως να το κάνεις και σαν επάγγελμα-χόμπι;;;
Φιλιά!

Μαμά Κουκουβάγια είπε...

Μάρω μου, σε ευχαριστώ τόσο πολύ για τον ενθουσιασμό σου και τα καλά σου λόγια! Αν τον δεις από κοντά θα δεις πολλές-πολλές ατέλειες, αλλά να σου πω την αλήθεια, το καταευχαριστήθηκα που το έφτιαξα, οπότε δεν με πολυνοιάζει!!! Εξάλλου η προσπάθεια μετράει, σωστά; Πολλά φιλιά!!!

Φλώρα είπε...

Δεν ξέρω τι λες εσύ, εμένα μ'αρέσει πολύ!
Συγχαρητήρια! Μήπως να το δεις σοβαρά;

Μαμά Κουκουβάγια είπε...

Ναι Φλώρα μου, πολύ θα ήθελα να είχα τον χρόνο για να παρακολουθήσω κάποια μαθήματα ζωγραφικής, όμως προς το παρόν θα μπει σε to-do list...Σε φιλώ και σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!

Τα δευτεράκια blogαρουν... είπε...

Πολύ όμορφος!!!!!!

Μαμά Κουκουβάγια είπε...

Δευτεράκια, σας ευχαριστώ πολύ!!!Καλή σχολική χρονιά!!!

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...