Καλώς ήρθατε...

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Επιστροφή!!!!

Επιστρέψαμε από τις διακοπές μας, και τα...κεφάλια μέσα τώρα!!! 
Δε μπορώ να πω ότι ξεκουραστήκαμε ιδιαίτερα...έτσι κι αλλιώς με δυο μικρά παιδιά σε οικογενειακό σπίτι δεν είναι ακριβώς διακοπές, με την έννοια των διακοπών που εγώ έχω στο μυαλό μου....πλήρη ακινησία, ύπνο μέχρι νεκρώσεως των κυττάρων, φαγητό και ποτό μέχρι τελικής πτώσης!!!
Έτσι όπως τα θυμάμαι τώρα, οι τελειότερες κατ' εμέ διακοπές ήταν οι πρώτες καλοκαιρινές διακοπές που κάναμε με τον Στάθη ως ζευγάρι στα Κουφονήσια, όταν δε γινόταν ακόμα τόσο χαμός από τον κόσμο. Περάσαμε τις καλύτερες 15 μέρες της ζωής μας! Πετάξαμε τα ρολόγια μας, τα κινητά μας δεν είχαν σήμα παρά μόνο στο λιμάνι, οπότε η επικοινωνία με τον έξω κόσμο ήταν κατ' επιλογήν και περιορισμένη, και λειτουργούσαμε μόνο με το ένστικτο...πεινούσαμε-τρώγαμε, νυστάζαμε-κοιμόμασταν, στη θάλασσα όλη μέρα, τριγυρνούσαμε με τα παρεό, πίναμε τα τσιπουράκια μας και το ρακόμελο με τα λίτρα...τρώγαμε όσο ψάρι μπορεί να φάει ένας άνθρωπος, και φυσικά, ως νέο ζευγάρι, φουλ ερωτευμένο, στις πρώτες του διακοπές, ζήσαμε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο!!! Ωραία χρόνια, ξεγνοιασιά και ανεμελιά!!!
Καστέλοι, στο Κάτω Κουφονήσι, βόλτα με βάρκα!!!

Βέβαια ας μην είμαι και αχάριστη...φέτος κάναμε τρεις βδομάδες διακοπές, χωρίς ιδιαίτερο οικονομικό κόστος, χορτάσαμε θάλασσα, ήμασταν με τα παιδάκια μας, παίξαμε, μάθαμε πραγματάκια...κουραστήκαμε λιγάκι είναι η αλήθεια, αλλά ποιος είπε ότι μπορεί να τα έχει όλα; Πάντως από θάλασσα και θέα είχαμε από τις καλύτερες!!!
Σάρτη Χαλκιδικής...με θέα το Όρος!!!
 Πάντως πήραμε κάποιες δυνάμεις, και ξεκινάμε δυναμικά για ένα δύσκολο χειμώνα...που ποιος ξέρει τι μας επιφυλάσσει; Εύχομαι τα καλύτερα!!!!
Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι, λοιπόν, δε λέω καλό χειμώνα από τώρα, το συχαίνομαι αυτό. Άσε που ακόμα υπάρχουν πολλά Σαββατοκύριακα για μπάνιο και εξορμήσεις. Όπως την Κυριακή που μας πέρασε, μετά την επιστροφή μας στη Θεσσαλονίκη, πήραμε τα παιδιά σε κοντινή παραλία, κάναμε το μπάνιο μας, κάναμε και πικ νικ και περάσαμε τέλεια!!!

4 σχόλια:

Ρεβεκκα είπε...

καλως ηρθες....τι ωραια 3 βδομαδες διακοπες....θα ηταν κουραση αλλα κ στο σπιτι που εισαι παλι δεν κουραζεσαι?τουλαχιστον εκει κανατε κ μπανια.το χειροτερο ειναι τα πρεγματα σε ξενο σπιτι που τα παιδια τα πειραζουν ολα.κ τρεχεις απο πισω μην σπασει τιποτα.Εννοειτε οτι οι διακοπες που περιεγραψες ηταν ιδανικες αλλα για να παρηγορηθεις ποτε δεν εχω κανει τετοιες διακοπες,εδω τα καλοκαιρια δουλευουμε σε τελους ρυθμους.Φιλια πολλα κ χαιρομαι που θα τα λεμε ξανα.

Μαμά Κουκουβάγια είπε...

Καλώς σε βρήκα Ρεβέκκα, ξέρω από καλοκαιρινή δουλειά, μετά τα φοιτιτικά μου χρόνια σταμάτησα να δουλέυω καλοκαίρι, όταν πια έπιασα την κανονική μου δουλειά, οπότε μη νομίζεις ότι έκανα κι εγώ πολλές τέτοιες διακοπές!!! ;)Φιλάκια κια καλό κουράγιο....

χαραυγή είπε...

Χρύσα καλώς ήρθες!!Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!!Φιλιά!!

Μαμά Κουκουβάγια είπε...

Χαραυγή, καλώς όρισες .... σε ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...